Шлакоблок, пінобетон

розміщено в: Без рубрики | 0

 

Житло із застосуванням пінобетону має підвищену комфортабельність завдяки таким експлуатаційним якостям: у будинку стіни “дихають” і не “пітніють”; зимою стіни зберігають тепло, влітку – прохолоду; відсутність “містка холоду”; відмінна звукоізоляція – 60 ДБ; економія енергії на опалення; ідеальна поверхня під будь-який вид обробки; висока вогнестійкість.

Керамзитоблоки. Цей матеріал застосовують при будівництві міжкімнатних перегородок, зведенні зовнішніх стін гаражів, індивідуальних будинків та господарських будівель. Керамзитові блоки виготовляють з каменю (який роблять зі спіненої і обпаленої глини) з додаванням води і цементу. На зрізі (зламі) блок нагадує застиглу піну. Існує декілька марок і видів керамзитоблоків. Є, наприклад, блоки з керамзиту для облицювальних робіт, які не потребують додаткового штукатурення стін. Незважаючи на свою пористу структуру, міцність керамзитоблоков досить висока. Крім міцності, вони мають ще низку переваг. Чудова звукоізоляція, низька теплопровідність і вологостійкість, зручність в обробці, стійкість до дії різних хімічних елементів і лугів. Керамзитоблоки не горять і добре пропускають повітря – «дихають».

Шлакоблок – різновид легкого бетону, що містить як заповнювач паливний шлак, очищений від незгорілого палива, надлишку золи та інших шкідливих домішок. Застосовується для виготовлення стінових панелей і блоків. Цей матеріал практично універсальний і може використовуватися в багатоповерховому житловому будівництві, при зведенні котеджів і для пристрою нежилих приміщень, складів, паркінгів і т.д. Досвід роботи з шлакоблокам доводить, що в порівнянні з традиційними матеріалами вартість будівництва зменшиться на 30%, а швидкість будівництва збільшиться втричі.

Залишити відповідь