Продукти для тваринництва

розміщено в: Без рубрики | 0

 

Сіль кормова відповідно до ДСТУ 18.17-97 призначена для застосування в тваринництві згідно з нормами і раціонами відгодівлі сільськогосподарських тварин і птиці.
Початковою сировиною для виробництва кормової солі є: харчова кухонна сіль за ДСТУ 13830-97 та натрій хлористий (кухонна сіль) для промислового споживання за ДСТУ 18.03-95.

Виготовлена підприємством кормова сіль буває розсипною (меленою) і зерновою (немеленою), крупнокусковою і пресованою (брикетованою).
Підприємство випускає кормову сіль у вигляді брикетів прямокутної форми, розміром 180х150х100 мм без добавок. За бажанням споживача можливо внесення таких добавок: ZnSO4 7H2O (сірчанокислий цинк/сульфат цинку), FeSO4 7H2O (сірчанокисле залізо/сульфат заліза), MnSO4 7H2O (сірчанокислий марганець), CuSO4 5H2O (сірчанокисла мідь, мідний купорос), CoCl2 6H2O (кобальт хлористий), KJO3 (йодат калію). Вага брикету – близько 5 кг.

Відвантаження готової продукції здійснюється залізницею та автотранспортом. Укладання (навантаження) у транспортний засіб брикетів здійснюється механічним способом (навалом) або вручну.

Залишити відповідь